Skip to content

Geeft schitterende meerwaarde!

Doming zorgt er niet alleen voor dat je producten veel duurzamer worden, ze krijgen ook een briljante uitstraling en worden zo een heuse blikvanger!

Promotion4u mag zich met recht de Domingspecialist van Europa noemen. Met tientallen jaren aan kennis en ervaring in het aanbrengen van kunstharsen maken wij een grote diversiteit aan stickers, sleutelhangers, ecodomes, pins, magneten, etc. in allerlei vormen en maten. Daarmee zijn wij de absolute specialist geworden in de productie van standaard en custommade promotionele artikelen.

Een van onze sterke punten zijn de korte lijntjes in communicatie en de snelle levertijden. Bovendien denken wij graag met je mee in het bedenken van een creatieve oplossing voor jou of je klant!

Promotion4u is voorlopig de enige producent die met kwikvrije hars produceert. Met betrekking tot het milieu nemen wij zo onze verantwoordelijkheid.

Bij Promotion4u zijn de stuksprijzen inclusief aanloop-, order-en bedrukkingskosten. Bij ons dus geen verrassingen achteraf op de factuur en tevens geen tussentijdse prijsverhogingen.

het domingproces

Stap 1

Nadat u de filmproef accoord heeft gegeven, worden de full colour labels uitgeprint.

Stap 2

Vervolgens worden de labels van een glasheldere coating voorzien (doming). Tijdens het domingproces zorgt een druppelvormige harsachtige laag voor een 3D-effect.

Stap 3

Onze kwaliteitsafdeling controleert zeer nauwkeurig het domingproces voordat de dominglabels de oven ingaan voor minimaal 24 uur droging.

An den Anfang scrollen