Skip to content
+31 (0)523 - 231717 info@promotion4u.nl

Hoe het begon…

Promotion4u zag in een koude schuur bij de schoonouders van Chris Meijdam in de winter van 2008 het levenslicht. Chris had, na een dienstverband van ruim vijftien jaar bij een groothandel in relatiegeschenken, ontslag genomen. Hier had hij ondermeer de domingafdeling opgezet. Echter begon bij Chris het ondernemersbloed te kriebelen…

Op vrijdag de dertiende hakte hij de knoop definitief door en voegde Chris de daad bij het woord. Slechts enkele maanden later was Promotion4u een feit. In het begin deed Chris alles zelf… In- en verkoop, grafische voorbereiding en finishen van het productieproces tot de verzending aan toe. Al gauw werd de schuur te klein en verhuisde Promotion4u naar een bedrijfspand in Beerzerveld.

Daar aan het Almelo Haandrik-kanaal verdubbelde het personeelsbestand keer op keer. Weer groeide Promotion4u uit haar jasje en op bedrijvenpark de Broeklanden Hardenberg werd in 2010 een modern bedrijfspand uit de grond gestampt. Het pand werd net voor de crisis opgeleverd. Waar vele ondernemers sneuvelden tijdens deze periode zag Chris alleen maar kansen.

Ondanks de mindere economische tijd bouwden Meijdam en zijn werknemers aan een sterk fundament onder het alsmaar groeiende Promotion4u.Vele oud-collega’s durfden het avontuur aan met Chris. Zo werd er zelfs een verkoopkantoor bij onze oosterburen geopend welke vanuit Günzburg (München) de promotionele markten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland succesvol bestiert.

De Custom-made-specialist

De laatste jaren is Promotion4u een sterke speler geworden in de promotionele wereld, omdat wij doen wat we zeggen en alleen kwalitatief hoogstaande artikelen produceren.

Met ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in dominglabels en aanverwante producten is Promotion4u de specialist in Europa op het gebied van doming. Het begrip minimale afname kennen we niet.

Aanvragen van elke strekking heten we welkom. Zelfs wanneer mensen 2 manchetknopen zoeken, draaien we daar onze hand niet voor om. Met snelle levertijden en een uitstekende service…

Back To Top