Skip to content

Wat je print, dat plak je!

Geef heel eenvoudig meerwaarde aan je reclame-uiting of promo-product met SuperTransfer4u!

De nieuwste printtechniek van Promotion4u kan met recht een regelrechte innovatie genoemd worden. In een no-time kunnen we nu hoogwaardige en gedetailleerde stickers maken, waarbij je niet hoeft te pellen en de afbeelding of tekst dus al direct volledig vrijstaand is.
Verlies geen tijd meer met onnodig materiaal weg te moeten halen. Monteer kinderlijk eenvoudig het stickermateriaal op de meeste ondergronden met de superplakkracht. Profiteer nu van de briljante kleuren en het ‘special effect’ van de afsluitende vernislaag. Deze krasvaste vernislaag zorgt voor een spectaculair 3D-uiterlijk van je sticker.
Complexe vormen, licht gebogen ondergronden, hoogwaardige illustraties: het is nu allemaal mogelijk met SuperTransfer4u oftewel: ‘ST4U”!

Het artwork kan bestaan uit vector- of pixelbestanden. Geef bij het aanleveren altijd aan hoe groot de afbeelding/opdruk moet worden.
Het stickermateriaal gedraagt zich zoals vinylstickers qua belastbaarheid, krasvastheid.

Uw promo-product was nog nooit zo gemakkelijk te voorzien van een logo, afbeelding of tekst. De mogelijkheden zijn onbegrensd: Garagelogo op de auto? Merktekentje op een doosje? Leuke opvallende illustratie op een promotieactie? Braille voor visueel gehandicapten? Waarschuwingsicoon op machines? Gebruiksaanwijzing op apparaten? Nog meer tips of inspiratie nodig?

Neem voor info contact met ons op. Of mail je bestelling naar info@promotion4u.nl.

Art.nr. M50055

Geef je product eenvoudig meerwaarde!

Wat is ST4U en wat kun je ermee in 30 sec:

Scherp tot in kleine details

Hoe werkt SuperTransfer4u? (ST4u)

Stap 1

SuperTransfer4u - hoge resolutieprint - gedetailleerd

De Supertransfer4u -stickers worden op supersterke lijm geprint: eerst witte inkt, dan in hoge resolutie full colour, vervolgens de beschermende en optisch fraaie vernislaag.
Je stickers worden desgewenst in vlakjes uitgesneden.

Stap 2

Bepaal de positie van de ST4U-sticker. Reinig en ontvet de ondergrond en zorg dat deze droog is.
Verwijder de rug van het stickermateriaal. Let daarbij goed op de scherpe hoekjes van het artwork.

Stap 3

Breng de ST4U-sticker aan. Wrijf deze eerst globaal vast en daarna grondig met een spatel of de ronde kant van je nagel.
Verwijder onder een scherpe hoek (ca180 graden) de applicatiefolie. En klaar is je product!

SuperTransfer4uN.B.

SuperTransfer4U is een nieuw product. Let bij de toepassing en verwerking op de volgende opmerkingen:

 • De ondergrond waarop geplakt wordt, moet van een vaste en stevige materiaalsoort zijn. Papier- en foliesoorten lenen zich hier niet voor, omdat de applicatiefolie hieraan hecht en niet te verwijderen is.
 • De ondergrond moet vetvrij zijn en geen siliconen bevatten.
 • De resolutie van aan te leveren pixelbestanden moet minimaal 300 dpi zijn, op ware grootte. Geef altijd aan hoe groot het uiteindelijke artwork moet worden.
  De minimale lijndikte in het bestand moet 0,5 mm zijn. Dus ook bij een lettertype moet het dunste deel deze afmeting bevatten. Als richtlijn houden we aan dat lettertypes minimaal 5 mm hoog moeten zijn. Artwork kleiner en dunner dan aangegeven waardes kunnen onverwacht resultaat geven en hiervoor kan Promotion4u niet garant staan. Bij twijfelgevallen bieden we de mogelijkheid om een testsample te maken ter beoordeling.
 • De stickers worden geleverd met rondom voldoende applicatiefolie in een rechthoekvorm, zodat de SuperTransfer4U gemakkelijk aangebracht kan worden. Moet ook de applicatiefolie een bepaalde afmeting krijgen (bijvoorbeeld om gemakkelijk te positioneren op een product), geef deze maten dan van tevoren aan.
 • Hoewel de SuperTransfer4U-sticker over een enorme kleefkracht beschikken, wordt afgeraden om producten met SuperTransfer4U in de vaatwasser te reinigen. De SuperTransfer4U-stickers zijn getest op het afwassen met lauw water (tot 30 graden Celcius) en weinig zeepproducten. Ook plaatsing dichtbij warmtebronnen of vries/koelapparatuur wordt afgeraden.

Applicatie/verwerking

Het aanbrengen van SuperTransfer4U-stickers is eenvoudig. Let daarbij in ieder geval op onderstaande tips:

 • Maak de ondergrond goed schoon en vrij van vettigheid en vingervlekken.
 • Zorg dat de ondergrond goed droog is alvorens te gaan plakken.
 • Bepaal van tevoren waar de SuperTransfer4U sticker geplaatst wordt. Zet bijvoorbeeld markeringen met papiertape tot waar de applicatiefolie mag komen.
 • Wrijf eerst de applicatiefolie goed aan de sticker vast. Vooral kleine teksten en scherpe hoekjes moeten vooraf goed aangedrukt worden.
 • Haal zeer behoedzaam de papierrug van de sticker af. Kijk steeds als alle onderdelen van het artwork aan de applicatiefolie blijven kleven en er niets achterblijft op de papierrug.
 • Pak voorzichtig de applicatiefolie aan beide kanten van de sticker tussen je vinger vast. Let daarbij op dat de SuperTransfer4U niet uitgerekt wordt of gedeformeerd. De applicatiefollie en de opdruk zijn enigzins elastisch, wat het in staat stelt om ook op lichtronde ondergronden te plakken.
 • Breng de sticker aan en wrijf eerst globaal aan met je duim. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden, de sticker zit direct vast.
  Wrijf daarna nauwkeurig na met een ronde spatel of met de ronde bovenkant van je nagel.
 • Verwijder hierna rustig en behoedzaam de transparante applicatiefolie in een hoek van circa 180 graden. Let hierbij ook goed op dat alle artwork blijft zitten.
  De SuperTransfer4U-sticker is aangebracht!
Back To Top