Ga naar hoofdinhoud

Een sterk merk!

Ooit begonnen met maar vier sleutelhangers in de collectie en enkele klanten is Promotion4u vandaag de dag uitgegroeid tot een gezond en bloeiend bedrijf met 16 werknemers en is het inmiddels actief in meer dan vijftien landen.

Promotion4u is een sterke speler in de promotionele wereld, omdat wij doen wat we zeggen en alleen kwalitatief hoogstaande artikelen produceren. Met ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in dominglabels en aanverwante producten is Promotion4u de specialist in Europa op het gebied van doming.

Het begrip minimale afname kennen we niet, omdat we aanvragen van elke strekking welkom heten. Zelfs wanneer mensen 2 manchetknopen zoeken, draaien we daar onze hand niet voor om. Met snelle levertijden en een uitstekende service…

Promotion4u is voorlopig de enige producent van dominglabels die met onder andere een kwikvrije hars produceert. Ook op milieu-technisch gebied blijven we graag voorloper. Bovendien hebben wij 3 soorten hars (doming). Naast onze standaard domering is tevens extra zachte hars en harde hars mogelijk zonder meerprijs.

Hoe het begon…

Promotion4u zag in een koude schuur bij de schoonouders van Chris Meijdam in de winter van 2008 het levenslicht. Chris had, na een dienstverband van ruim vijftien jaar bij een groothandel in relatiegeschenken, ontslag genomen. Hier had hij ondermeer de domingafdeling opgezet. Echter begon bij Chris het ondernemersbloed te kriebelen…

Op vrijdag de dertiende hakte hij de knoop definitief door en voegde Chris de daad bij het woord. Slechts enkele maanden later was Promotion4u een feit. In het begin deed Chris alles zelf… In- en verkoop, grafische voorbereiding en finishen van het productieproces tot de verzending aan toe. Al gauw werd de schuur te klein en verhuisde Promotion4u naar een bedrijfspand in Beerzerveld.

Daar aan het Almelo Haandrik-kanaal verdubbelde het personeelsbestand keer op keer. Weer groeide Promotion4u uit haar jasje en op bedrijvenpark de Broeklanden Hardenberg werd in 2010 een modern bedrijfspand uit de grond gestampt. Het pand werd net voor de crisis opgeleverd. Waar vele ondernemers sneuvelden tijdens deze periode zag Chris alleen maar kansen.

Video bouw Promotion4u hal

Ondanks de mindere economische tijd bouwden Meijdam en zijn werknemers aan een sterk fundament onder het alsmaar groeiende Promotion4u. Veel oud-collega’s durfden het avontuur aan met Chris en zo werd er zelfs een verkoopkantoor bij onze oosterburen geopend welke vanuit Günzburg (München) de promotionele markten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland succesvol bestiert. Enkele jaren later werd een 2e hal neergezet waarin een uitgebreid machinepark staat met UV-printers, automatische freesmogelijkheden, lasersnijders etc. Volledig en zonder beperkingen voor al uw promotiemateriaal.

De Custom-made-specialist

Promotion4u is een sterke speler in de promotionele wereld, omdat wij doen wat we zeggen en alleen kwalitatief hoogstaande artikelen produceren.

Met ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in dominglabels en aanverwante producten is Promotion4u de specialist in Europa op het gebied van doming. Het begrip minimale afname kennen we niet.
Aanvragen van elke strekking heten we welkom. Zelfs wanneer mensen 2 manchetknopen zoeken, draaien we daar onze hand niet voor om. Met snelle levertijden en een uitstekende service…

Al enige jaren beschikt Promotion4u over een eigen smelterij in Spanje en werkt Promotion4u samen met betrouwbare leveranciers in bijvoorbeeld Engeland, Nederland en het Verre Oosten.
Verder is Promotion4u voortdurend bezig om zichzelf te blijven ontwikkelen, met nieuwe machines, technieken en veel creativiteit.

Back To Top