Skip to content

 De sterke punten van Promotion4u

Waarom is zakendoen met Promotion4u zo prettig en verloopt de communicatie zo gemakkelijk?
We hebben de beste argumenten nog even voor je op een rij gezet:

1_Korte_lijntjes

Korte lijntjes

Bij Promotion4u kennen we geen ingewikkelde bestelsystemen of keuzemenu’s.
Eenvoudig bellen of mailen, en we gaan voor je aan de slag. Dat werkt gemakkelijk en snel!

2_Direct_vakmensen

Direct de juiste vakmensen

Bij Promotion4u werken mensen die verstand van zaken hebben. Je kunt gelijk met je vraag bij ons terecht en krijgt snel een passende en vakkundige oplossing!

3_Meedenken

Meedenken

Wij denken altijd met je mee! Is er een mooiere of betere oplossing? We zorgen er graag voor dat jij je klant zo goed mogelijk kunt bedienen.

4_Proefmodellen

Proefmodellen

Wij streven ernaar om je binnen enkele uren van een proefmodel te voorzien via e-mail. Zo kun jij snel je klant een voorstel laten zien en kan deze vlug beslissen.

5_Oplage

Geen minimum afname

Bij Promotion4u zijn we blij met iedere klus, groot of klein. Daarom kennen we ook geen minimum of maximum bestelafnames. Service toch?

6_Zelf_maken

Eigen productie

Promotion4u maakt alles zelf. Met ons goed geoutilleerde machinepark kunnen we elke creatieve uitdaging aan. Dat maakt ons en jou superflexibel.

7_Mensen

Wij werken voor en door mensen

Bij Promotion4u werken echte mensen. Dat betekent dat we hart voor de zaak en voor onze klanten hebben.
We doen alles wat mogelijk is met een ‘menselijke maat’. Vrolijk, vriendelijk, aardig en betrokken.

De Custom-made-specialist

Promotion4u is jouw partner voor unieke promo-producties, omdat wij altijd met jou meedenken om de mooiste en meest unieke relatiegeschenken te maken.

Met tientallen jaren aan kennis en ervaring in stickermaterialen en kunststoffen kan Promotion4u zich gerust de specialist in Europa op het gebied van label-, doming- en custommade promo-producten noemen. Met onze uitgebreide machinepark kunnen we oplages van enkele stuks aan tot aan duizenden.
Onze meest kenmerkende eigenschap is wel onze flexibiliteit! Altijd snel antwoord en een passende oplossing. Wij hanteren uitermate korte levertijden voor proefmodellen, monsters en producties, zodat jij snel jouw klant kunt bedienen!

Promotion4u is voortdurend bezig met innovaties: vernieuwingen op het gebied van productiemethodes, orderafhandeling en produktontwikkeling. Custommade is ons op het lijf geschreven en dat maakt ons tot een expert in het bedenken van unieke oplossingen. Graag nodigen wij jou, als onze klant, uit voor een bedrijfsbezoek, zodat jijzelf kunt zien wat er mogelijk is en welke enorme materiaalkeuze wij kunnen bieden, zodat je veel nieuwe inspiratie kunt opdoen voor de mooiste producten.
Altijd welkom voor een fijne bak koffie en een prettig gesprek.

Ons team

Chris Meijdam
Marketing, Sales & Purchasing

Laura Buitenhuis
Marketing, Sales & Purchasing

Aletta Haarman
Admin, Sales & Import

Sandra van de Belt
Admin, Sales & Import

Herjan Gerrits
Marketing & Communicatie

Michel Barelds
DTP & Printvoorbereiding

Adriana Nieuwenhuis
DTP

Ursela Roesink
DTP

Bob Boorsma
Chief executive Printing

Alies ten Brinke
Printoperator & Productie

Manon Meijerink
Printoperator & Productie

Linda Zantingh
Printoperator & Productie

Manon Liezen
Printoperator & Productie

Mariska Hamberg
Laseroperator & Buigproductie

Sanjeewa Khawalage
Domingoperator

Rita Bouwhuis
Verzending & Logistiek

Hoe het begon…

Promotion4u zag in een koude schuur bij de schoonouders van Chris Meijdam in de winter van 2008 het levenslicht. Chris had, na een dienstverband van ruim vijftien jaar bij een groothandel in relatiegeschenken, ontslag genomen. Hier had hij ondermeer de domingafdeling opgezet. Echter begon bij Chris het ondernemersbloed te kriebelen…

Op vrijdag de dertiende hakte hij de knoop definitief door en voegde Chris de daad bij het woord. Slechts enkele maanden later was Promotion4u een feit. In het begin deed Chris alles zelf… In- en verkoop, grafische voorbereiding en finishen van het productieproces tot de verzending aan toe. Al gauw werd de schuur te klein en verhuisde Promotion4u naar een bedrijfspand in Beerzerveld.

Daar aan het Almelo Haandrik-kanaal verdubbelde het personeelsbestand keer op keer. Weer groeide Promotion4u uit haar jasje en op bedrijvenpark de Broeklanden Hardenberg werd in 2010 een modern bedrijfspand uit de grond gestampt. Het pand werd net voor de crisis opgeleverd. Waar vele ondernemers sneuvelden tijdens deze periode zag Chris alleen maar kansen.

Video bouw Promotion4u hal

Ondanks de mindere economische tijd bouwden Meijdam en zijn werknemers aan een sterk fundament onder het alsmaar groeiende Promotion4u. Veel oud-collega’s durfden het avontuur aan met Chris en zo werd er zelfs een verkoopkantoor bij onze oosterburen geopend welke vanuit Günzburg (München) de promotionele markten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland succesvol bestiert. Enkele jaren later werd een 2e hal neergezet waarin een uitgebreid machinepark staat met UV-printers, automatische freesmogelijkheden, lasersnijders etc. Volledig en zonder beperkingen voor al uw promotiemateriaal.

Back To Top