Ga naar hoofdinhoud

Promotion4u is de Domingspecialist van Europa, met ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in Dominglabels, Stickers, Sleutelhangers, Ecodomes, Pins, Magneten en aanverwante promotionele artikelen.

Met snelle levertijden zijn wij de oplossing en het perfecte alternatief als bedrukking middels bijvoorbeeld zeef- en/of tampondruk niet (meer) tot de mogelijkheden behoort.

De digitale oplossing bij meerkleurendruk!

Full colour, een echte eye-catcher. Promotion4u is voorlopig de enige producent van dominglabels die met kwikvrije hars produceert. Met betrekking tot het milieu nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Bij Promotion4u zijn de stuksprijzen inclusief aanloop-, order-en bedrukkingskosten. Bij ons geen verrassingen achteraf op de factuur en geen tussentijdse prijsverhogingen.

het domingproces

Stap 1

Nadat u de filmproef accoord heeft gegeven, worden de full colour labels uitgeprint.

Stap 2

Vervolgens worden de labels van een glasheldere coating voorzien (doming). Tijdens het domingproces zorgt een druppelvormige harsachtige laag voor een 3D-effect.

Stap 3

Onze kwaliteitsafdeling controleert zeer nauwkeurig het domingproces voordat de dominglabels de oven ingaan voor minimaal 24 uur droging.

Back To Top