Skip to content
+31 (0)523 - 231717 info@promotion4u.nl

Een sterk merk!

Ooit begonnen met maar vier sleutelhangers in de collectie en enkele klanten is Promotion4u vandaag de dag uitgegroeid tot een gezond en bloeiend bedrijf met 11 werknemers en is het inmiddels actief in meer dan vijftien landen.

De laatste jaren is Promotion4u een sterke speler geworden in de promotionele wereld, omdat wij doen wat we zeggen en alleen kwalitatief hoogstaande artikelen produceren. Met ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in dominglabels en aanverwante producten is Promotion4u de specialist in Europa op het gebied van doming.

Het begrip minimale afname kennen we niet, omdat we aanvragen van elke strekking welkom heten. Zelfs wanneer mensen 2 manchetknopen zoeken, draaien we daar onze hand niet voor om. Met snelle levertijden en een uitstekende service…

Promotion4u is voorlopig de enige producent van dominglabels die met onder andere een kwikvrije hars produceert. Ook op milieu-technisch gebied blijven we graag voorloper. Bovendien hebben wij 3 soorten hars (doming). Naast onze standaard domering is tevens extra zachte hars en harde hars mogelijk zonder meerprijs.

Ons team

Chris Meijdam
Directeur

Alfred Dorgelo
Sales / marketing

Laura Buitenhuis
Administratie / Orderafdeling

Dennis Janssen
Studiomedewerker

Michel Barelds
Studiomedewerker

Bob Boorsma
Inpak / logistiek

Gerda Meijdam
Inpak

Sanjeewa Khawalage
Productie

Uli Niebel
Verkauf Deutschland

Manuela Pech
Verkauf Deutschland

Thomas Tänzer
Verkauf Deutschland

Lisa

Sterk in custom made

Promotion4u heeft zich gespecialiseerd in custom made artikelen. Vooral in metalen en plastic sleutelhangers, pins, munten, medailles en magneten is Promotion4u ijzersterk.

Al enige jaren beschikt Promotion4u over een eigen smelterij in Spanje en werkt Promotion4u samen met betrouwbare leveranciers in bijvoorbeeld Engeland, Nederland en het Verre Oosten.

Verder is Promotion4u voortdurend bezig om zichzelf te blijven ontwikkelen, nu met een geheel vernieuwde website met ondermeer een domingcalculator en een frisse, overzichtelijke catalogus.

Back To Top